IKI Talk(s): Határtalan babavárás – Női kerekasztal

Különböző élethelyzetek, más országok és más emberek. Közös pont: az anyaság. 🤰🤱

Szeretettel meghívunk az IKI Talk(s) sorozatunk következő beszélgetésére, melyen egy speciális női kerekasztalt tervezünk, babavárás és szülési élmények témában. Eseményünkön a hazai és izraeli tapasztalatokat osztják meg szakemberek és tapasztalt anyukák egy közvetlen és kötetlen beszélgetés keretében.  Az est során olyan érzékeny és tabunak számító témákat is érintünk, mint a szoptatás és aranyóra 👶⏲️, a császármetszés vagy éppen a VBAC. Ha még nem mindegyik kifejezést ismered, de szívesen tudnál róla több részletet, ha tervezel és szívesen beszélgetnél róla kendőzetlenül, vagy éppen sokat próbált tapasztalt anya vagy 😊 várunk sok szeretettel rendezvényünkön!

A beszélgetést Keszler Viki dúla, szülésfelkészítő csoportvezető és Somlai Anna a @Másállapotot a szülészetben munkatársai vezetik.

Találkozzunk az IKI-ben egy bizalomra épülő, kötetlen beszélgetésen. 👩🗯👩

Vigyázzunk Egymásra!

  • November 1-jétől az IKI-be történő belépés oltási igazolványhoz, vagy 72 óránál nem régebbi PCR teszthez kötött. Az oltási igazolások közül elfogadjuk a Magyar Állam, az Európai Unió, az Egyesült Államok és Izrael Állam által kiállított oltási igazolások mindegyikét magyar vagy angol nyelven és a magyar oltási igazolványt is.
  • A helyszínen a maszk viselése nem kötelező, de ajánlott
  • A rendezvény a mindenkori hazai szabályozásnak megfelelően valósul meg