robert-bye-ozxwRFG4aD8-unsplash
Masa

Masa - Élmény egy életre

Izraelt meg kell tapasztalni. Ha azon szerencsések közé tartozol, akik jártak már ebben a gyönyörű országban, érezted Tel Aviv semmihez nem hasonlítható vibráló energiáját, elvarázsolt Jeruzsálem, láttad a Vörös tengert, talán eljutottál Haifáig is – biztosan nem felejted el. Akár így van, akár csak útiterveid között szerepel a Közel-Kelet, egy életre szóló kalandot tartogatunk számodra, amivel olyan tapasztalatokra tehetsz szert, amit egy egyszerű vakáción soha.

A Masa Izrael Állam és a Szochnut közös, nemzetközi programja, melynek keretében egész életre szóló élményt szerezhetsz Izraelben, megismerve az ország kultúráját, hagyományait. A Masa program keretében lehetőséged van önkéntes munkát végezni, dinamikusan fejlődő tech&start-up cégeket megismerni, művészeti területen elhelyezkedni, elmélyülni a zsidó kultúrát érintő területeken, vagy folytatni tanulmányaidat kiemelkedő körülmények között.

Közel 2000 lehetőség áll rendelkezésedre akár oktatásról, akár szakmai gyakorlatról, karrierépítésről legyen szó, mi pedig segítünk a választásban!

  • a Masa ösztöndíjprogram 5-10 hónapos tartózkodási időt jelent Izraelben,
  • minden érettségizett, 18-31 év közötti zsidó fiatal számára elérhető, befejezett felsőfokú tanulmányok esetén is.
  • amikor a Masa programban gondolkodsz, egy több, mint 170 000 fős közösségben gondolkodsz, akik személyes és szakmai fejlődésüket bízták ránk, hogy tapasztalatot szerezzenek, növekedjenek, részei legyenek egy óriási családnak, és rálépjenek erre a kalandos útra.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot lenti elérhetőségeink egyikén, ahol angol és magyar nyelvű személyes tanácsadással segítünk a terveidhez leginkább passzoló lehetőség kiválasztásában.

Vágj bele életed egyik legnagyobb kalandjába!

Elérhetőségek

EMAIL
TELEFON
+36 70 336 8094
WEBSITE