robert-bye-ozxwRFG4aD8-unsplash
Partnership2Gether - Közösségépítés

Fedezd fel partnership programunkat, amely kontinenseken átívelő lehetőségeket tartogat globális közösségünk építésére. Zsidó hagyományaink ápolása, kulturális sokszínűségünk, a hitünk szellemében való kapcsolódás olyan hidakat képez, melyek fantasztikus új kapcsolatokat, tapasztalatokat, identitásunkban való elmélyülést jelentenek, ezzel biztosítva közösségünk növekedését, és jövőnk zálogát.

A Partnership2Gether (P2G) a Szochnut és az Észak-Amerikai Zsidó Szövetségek (JFNA) együttműködése, amely kulturális, társadalmi, orvosi, oktatási és gazdasági programok révén támogatja a személyes kapcsolatok építésének lehetőségét.

A P2G program 16 észak-amerikai zsidó közösséget köt össze az izraeli Nyugati Galileával és Budapesttel. Missziója, hogy a kölcsönös eszmecsere révén közösségünk és identitásunk erősödjön, egy nagy globális családként jobb és jobb mindennapokat teremtsünk lokális közösségeink számára Izraelben, Amerikában és Budapesten egyaránt.

A program résztvevői és önkéntes vezetői különböző tematikák mentén építhetik fel kapcsolataikat, programjaikat közösségeik számára a művészetek, oktatás, akadémikus eszmecserék, erőforrás-fejlesztés, orvoslás vagy kifejezetten a fiatalokat célzó témakörökben.

A programok között keresve számtalan szűrési lehetőség áll rendelkezésre, a kapcsolatépítés módjától kezdve, a közösségépítés legfőbb céljának megjelölésén, az érdeklődési körökön át az életkorig.

Csatlakozz a partnership programhoz, építs életre szóló kapcsolatokat!

Bővebben információk a programról az alábbi linken: https://www.jewishagency.org/partnership2gether/

Elérhetőségek

Kontakt Neve: Pusztai Hédi
E-mail címe: hedip@jafi.org
Facebook: https://www.facebook.com/p2gwgalil