robert-bye-ozxwRFG4aD8-unsplash
MERKAZ - Héber és Izraeli Kulturális Központ

A MERKAZ – Héber és Izraeli Kulturális Központ a világ első, és eddig egyetlen izraeli kulturális intézete, fő célja a sokarcú izraeli kultúra bemutatása és népszerűsítése Magyarországon, változatos szolgáltatásokkal, oktató és szórakoztató foglalkozásokkal, közösségépítő programok szervezésével.

A MERKAZ Budapest szívében, a Paulay Ede utca 1. szám alatt található. Az 1500 négyzetméteres, négyszintes, kerttel rendelkező épület minden lehetőséget megad arra, hogy befogadó intézményként színvonalas oktatási és inspiráló kulturális rendezvényeket tarthassunk benne. A különböző méretű és funkciójú terek kialakításával olyan nyitott hangulatú és befogadó épületet kívántunk életre hívni, amely közösségszervező erővel is bír, így a programokon kívül is várja az ide betérőket, hogy együtt töltsék az időt.

Az Intézet programjainak tervezésekor legfontosabb szempontunk, hogy minél szélesebb látogatói kör számára kínálhassunk vonzó eseményeket. Legyen az nyelvtanfolyam vagy művelődéstörténeti program, koncert vagy gasztronómiai bemutató, felolvasóest vagy filmklub, esetleg gyermek program célunk az, hogy minden korosztály 0-99-ig kötetlen légkörben, a hozzá legközelebb álló módon ismerkedhessen az izraeli kultúrával.

Látogass el te is a MERKAZba és vegyél részt valamelyik következő eseményünkön!

Vezetőség

Roman Polonsky

A Szochnut Regionális Vezetője

Lívia Ledniczky

Igazgató

Elérhetőségek

Kontakt Neve: Ledniczky Lívia
E-mail címe: office@icibudapest.org
Cím: Budapest 1061, Paulay Ede utca 1.