Élet a hüpén túl: macesz és sonka egy asztalon

Nézzük meg közösen a 10. ZSIFI-n vetített @Kiss me Kosher című filmet! 🍿📽 A film kapcsán egy izgalmas beszélgetést tartunk az IKI-ben, ahol kulcstémánk a keresztény-zsidó vegyes házasságok és az izraeli-magyar több kultúrájú családok témája lesz, azaz, hogy hogyan kerülhet a macesz és sonka egy asztalra.

Az eseményen Szél Dávid pszichológus szakértő segítségével érintünk minden olyan aspektust, amely egy vegyes vagy multikulturális házasság során hatást gyakorol a családra és főképp: a gyerekek identitására. A beszélgetésen részt vesz Kőszegi Juci és Marodi Nikol is, akik saját élményeiket osztják meg arról, hogy milyen egy kevert identitású családban felnőni vagy éppen azt üzemeltetni. 👪👩‍👩‍👦👨‍👨‍👦

Mindenkit várunk szeretettel! 😊

Vigyázzunk Egymásra!

  • November 1-jétől az IKI-be történő belépés oltási igazolványhoz, vagy 72 óránál nem régebbi PCR teszthez kötött. Az oltási igazolások közül elfogadjuk a Magyar Állam, az Európai Unió, az Egyesült Államok és Izrael Állam által kiállított oltási igazolások mindegyikét magyar vagy angol nyelven és a magyar oltási igazolványt is.
  • A helyszínen a maszk viselése nem kötelező, de ajánlott
  • A rendezvény a mindenkori hazai szabályozásnak megfelelően valósul meg